Grilované sladkovodní a mořské ryby
Příspěvky
Pstruh v barevném pepři s citronem
29. 4. 2010
Candát ala Plattensee
9. 5. 2008
4 filé z candáta, 2 lžíce citronové šťávy, 3 lžíce slunečnicového oleje, 2 lžičky sladké papriky, 1/2 lžičky pálivé papriky.
Grilovaný žralok
17. 3. 2008
Grilované filety z lososa
17. 6. 2007
800g filet z lososa, 1 citron.
Marináda: 80ml olivového oleje, šťáva z 1 citronu, 1 lžička dijonské hořčice, 1 lžička koření na ryby.....
Garnáti na jehle s paprikou
16. 6. 2007
Marinovaný losos na grilu
2. 6. 2007
Kořeněný kapr
6. 1. 2007
4 porce kapra, 1 lžíce rozehřátého másla, citronová šťáva, 2 - 3 stroužky česneku, mletá sladká a pálivá paprika, mletý bílý pepř, drcený kmín, sůl.