Jdi na obsah Jdi na menu
 


Grilované sladkovodní a mořské ryby

Příspěvky

Pstruh v barevném pepři s citronem

29. 4. 2010

 4 pstuzi (po 300g), 2 citrony, 1 svazek tymiánu, barevný drcený pepř.....
 

Candát ala Plattensee

9. 5. 2008

4 filé z candáta, 2 lžíce citronové šťávy, 3 lžíce slunečnicového oleje, 2 lžičky sladké papriky, 1/2 lžičky pálivé papriky.

 

Grilovaný žralok

17. 3. 2008

4 porce žraloka, 4 lžíce másla, 1 lžička oregana, 1/2 lžičky bazalky, 1 lžička čerstvě sekané petrželky, šťáva z 1 citronu, pepř, sůl.
 

Grilované filety z lososa

17. 6. 2007

Obrazek 800g filet z lososa, 1 citron.

Marináda: 80ml olivového oleje, šťáva z 1 citronu, 1 lžička dijonské hořčice, 1 lžička koření na ryby.....

 

Garnáti na jehle s paprikou

16. 6. 2007

Obrazek 16 vyloupaných garnátů, 4 koktejlová rajčata, 1 zelená a žlutá paprika, 4 malé cibule, 4 lžíce olivového oleje, sůl, pepř, 4 snítky rozmarýnu, 4 snítky tymiánu.
 

Marinovaný losos na grilu

2. 6. 2007

Olej, víno, zázvor, sójovou omáčku, citrónovou omáčku, Tabasco, sůl, pepř.
 

Kořeněný kapr

6. 1. 2007

4 porce kapra, 1 lžíce rozehřátého másla, citronová šťáva, 2 - 3 stroužky česneku, mletá sladká a pálivá paprika, mletý bílý pepř, drcený kmín, sůl.

 

Český kapr

30. 8. 2006

4 porce kapra, sůl, česnek, kmín, olej.
 

Pstruh na grilu

30. 8. 2006

Obrazek 4 menší pstruzi, sůl, citron, šalvěj, olej.
 

Grilované krevety

28. 7. 2006

Krevety (menší jsou lepší), slanina, česnek, máslo, sůl.