Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jemná česneková omáčka

21. 8. 2006

Obrazek4 stroužky česneku, 180g bílého jogurtu, 2 lžíce olivového oleje, 1 malá cibule, 1 lžíce citronové šťávy, sůl, bílý pepř.

Česnek oloupeme, prolisujeme a důkladně promícháme s jogurtem a olejem. Cibuli oloupeme, jemně nastrouháme a s citronovou šťávou přidáme do omáčky. Česnekovou omáčku ochutíme solí a pepřem.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pařba

(Pavla, 15. 6. 2008 15:56)

Nebuj, přinesu jí dost a nedovolím abys to spásl sám. masíčko si sakra ohlídám aby na mě zbylo :-)))

To bude pařba

(To jsem asi já, 14. 6. 2008 14:41)

Cau lásko :-D si piš že si ji dneska udělam ke grilovaní musíme oskoušet ten nový gril jo a nezapomeň udělat tu omačku do hodně velký mísy až pujdeš Zuzce na narozky jinak nic nebude :-D a sežeru to všechno sám.

mmmmmm

(kacka, 12. 1. 2008 12:41)

je to mcc dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mnam:o)

xxx

(Pavla, 17. 8. 2007 20:23)

Výborně chutná k vepřovýmu masu, mňamka.