Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ananas s rumovou polevou

13. 6. 2009
 1 středně velký ananas, 2 lžíce hnědého cukru, 1 lžička mletého zázvoru, 4 lžíce rozpuštěného másla, 2 lžíce rumu.
Ananas nakrájíme na čtvrtky a vyřízneme vnitřní vlákno. Dužinu nakrájíme napříč na silné proužky. Napícháme na špíz tak, aby naříznuté proužky držely pohromadě. Smícháme cukr, zázvor, máslo a rum a potřeme touto směsí ananas. Grilujeme asi 4 minuty a pak je polijeme zbylou směsí. Můžeme ozdobit šlehačkou a mandlovými lupínky.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ach, ta gramatika

(Ivana, 29. 4. 2010 13:13)

Recept je určitě úžasný, ale "proužky drželi" je hrozné.