Jdi na obsah Jdi na menu
 


Grilované žampiony

28. 7. 2006

Žampiony, olej, sůl, pepř, hořčice, směs grilovacího koření, sojová omáčka.

Postup: Žampiony očistíme, přepůlíme a potřeme marinádou z oleje, pepře, hořčice, grilovacího koření, sojové omáčky  a soli. Grilujeme buď na grilu nebo na kameni z obou stran do zlatohněda.Hodí se jako příloha k sušším grilovaným masům.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

grilované žampiony

(Renda, 4. 2. 2013 21:53)

žampiony na grilu úplně miluju, hlavně se mi líbí ta jejich variabilita. Se sojovou omáčkou jsem je nezkoušela, ale zkusím. Já je nejčastěji dělám jen lehce osolené samotné nebo podle tohohle receptu http://www.grilykrby.cz/grilovana-zelenina/grilovane-zampiony/ s anglickou slaninou a cherry rajčaty na špízu.