Grilované žampiony
Žampiony, olej, sůl, pepř, hořčice, směs grilovacího koření, sojová omáčka.
Postup: Žampiony očistíme, přepůlíme a potřeme marinádou z oleje, pepře, hořčice, grilovacího koření, sojové omáčky a soli. Grilujeme buď na grilu nebo na kameni z obou stran do zlatohněda.Hodí se jako příloha k sušším grilovaným masům.
Komentáře
Přehled komentářů
žampiony na grilu úplně miluju, hlavně se mi líbí ta jejich variabilita. Se sojovou omáčkou jsem je nezkoušela, ale zkusím. Já je nejčastěji dělám jen lehce osolené samotné nebo podle tohohle receptu http://www.grilykrby.cz/grilovana-zelenina/grilovane-zampiony/ s anglickou slaninou a cherry rajčaty na špízu.
grilované žampiony
(Renda, 4. 2. 2013 21:53)