Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ovocné špízy

13. 6. 2009
 2 banány, 2 kiwi, 12 jahod, 1 lžíci rozpuštěného másla, 1 lžíci citronové šťávy, 1 lžičku skořice.
Oloupeme kiwi a banány a nakrájíme je na kousky. Napichujeme je spolu s omytými jahodami střídavě na grilovací jehly (popř. na špejle, které před tím namočíme na 15 minut do vody, aby se nespálily). Smícháme máslo, citronovou šťávu a mletou skořici a touto směsí potřeme ovoce. Grilujeme na středně horkém grilu asi 2 až 3 minuty dozlatova, jednou otočíme. Podáváme se šlehačkou, čokoládou nebo se zmrzlinou.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář