Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pečené brambory v alobalu

18. 6. 2009
 4 velké brambory, 1 lžíce olivového oleje, 1 stroužek prolisovaného česneku, sůl, 4 lžíce kysané smetany nebo jemného tvarohu, 2 lžíce nasekané petrželky.
Brambory i se slupkou omyjeme a vydrhneme. Důkladně je propícháme vidličkou, potřeme směsí oleje s prolisovaným česnekem a zabalíme do alobalu matnou stranou ven.Zabalené brambory dáme na středně rozpálený gril a pečeme za občasného otáčení asi hodinu, nejlépe pod zavřeným grilem. Měkké brambory rozbalíme, nařízneme do kříže a na dvou koncích stlačíme proti sobě, aby se otevřely.
Osolíme a podáváme se zakysanou smetanou nebo tvarohem a nasekanou petrželkou.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář