Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pikantní dýně

9. 5. 2008

Asi 2 kg dýně, 1 malá červená feferonka, 75 g másla, sůl, pepř.

Rozpůlíme feferonku, odstraníme semena a najemno ji nakrájíme. Rozehřejeme máslo a přidáme feferonku, sůl a pepř. Dýni omyjeme a neoloupanou ji nakrájíme na plátky silné 3 - 4 cm. Semena odstraníme lžičkou. Plátky štědře potřeme ochuceným tekutým máslem a vložíme je do alobalové misky. Dýni a zbývající ochucené máslo přikryjeme a odložíme do chladu. Dýňové plátky grilujeme asi 30 minut. Přitom je stále potíráme ochuceným máslem.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář