Grilované - Vanilkové broskve
16. 9. 2006
4 broskve, 2 lžíce másla, 1 lžíce vanilkového cukru, 2 lžíce koňaku.
Broskve omyjte, rozpulte a vypeckujte. Řezné plochy potřete máslem a posypte vanilkovým cukrem. Zbylým máslem potřete 8 kusů alobalu. Do kžadého kusu alobalu pevně zabalte vždy 1 půlku broskve. Broskve grilujte asi 7 minut a často je obracejte. Grilované broskve vyjměte z alobalu, rozdělte na talíře a pokapte koňakem.
Broskve omyjte, rozpulte a vypeckujte. Řezné plochy potřete máslem a posypte vanilkovým cukrem. Zbylým máslem potřete 8 kusů alobalu. Do kžadého kusu alobalu pevně zabalte vždy 1 půlku broskve. Broskve grilujte asi 7 minut a často je obracejte. Grilované broskve vyjměte z alobalu, rozdělte na talíře a pokapte koňakem.
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář