Jdi na obsah Jdi na menu
 


Grilovaná bašta

13. 12. 2006

4 menší roštěnky, 4 menší vepřové kotlety, 300 - 400 g klobásy nebo špekáčků, hrubě mletý pepř, sůl.  Obrazek

Marináda: 5 lžic oleje, 1 lžíce vinného octa, 4 stroužky česneku.

Z oleje, octa a prolisovaného česneku připravíme směs, kterou potřeme naklepané roštěnky, kotlety a uzeninu, necháme krátce odležet. Maso grilujeme na horkém roštu po každé straně 5 - 6 minut, uzeninu 3 - 4 minuty. Při obracení znovu potřeme. Roštěnky a kotlety dochutíme hrubě mletým pepřem a osolíme, uzeninu nakrájíme na kolečka. Vše obložíme zeleninou a podáváme s brambory pečenými v alobalu nebo s chlebem.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Grilovana basta

(Monika, 9. 6. 2007 15:59)

Dobry den! Zkousela jsem vas recept a hodnoceni je na jednicku, dala sem vic cesneku a super chut!!! :)