Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hovězí plátky plněné bylinkovým sýrem

22. 8. 2006

100g plísňového sýra (můžete nahradit ovčím sýrem), 1 menší Obrazeksvazek petržele, 1/2 svazku pažitky, 1/2 svazku kopru, řeřicha, 4 silnější plátky z hovězí svíčkové, 4 plátky slaniny, 2 lžíce oleje.

Sýr rozdrtíme vidličkou. Bylinky omyjeme, osušíme a nasekáme na jemno. Všechny bylinky promícháme se sýrem. Do každého plátku masa vyřízneme po straně malým nožem kapsu. Bylinkový sýr rozdělíme na 4 části a naplníme jím plátky. Plátky masa po stranách obalíme slaninou, kterou připevníme nití. Maso potřeme olejem a grilujeme asi 4 minuty z každé strany. Hotové maso osolíme a opepříme, (bylinkovým sýrem můžete naplnit také telecí kotlety). 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář