Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rajské špejle

25. 4. 2006

Hovězí nebo vepřové maso, žampiony, syrová paprika, libový salám, olej, česnek, grilovací koření, worcesterská omáčka, červené víno, kečup, pepř, paprika.

Postup: Hovězí nebo vepřové maso nakrájíme na kostky, rozpůlíme žampiony, na plátky nakrájíme paprikové lusky, na kostky slaninu a na kolečka libový salám. Vše střídavě napícháme na grilovací jehly. Připravíme si směs oleje, česneku, grilovacího koření, worcesterské omáčky a červeného vína. Špízy touto směsí potřeme a necháme odležet. Pak do marinády přidáme několik lžic kečupu,pepř a papriku. Grilujeme a při tom potíráme směsí.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nuda

(tralala, 4. 8. 2008 21:42)

moc velka nuda