Jdi na obsah Jdi na menu
 


Český kapr

30. 8. 2006

4 porce kapra, sůl, česnek, kmín, olej.

Porce kapra osolíme, počesnekujeme a pokmínujeme. Pečeme po obou stranách dozlatova.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:D

(Tonda, 20. 2. 2012 10:44)

to je jak recept na ukrojení chleba :D

no a co?

(simona, 2. 8. 2010 19:35)

no a co ze je malej hlavne ze neco je deda bi bil
rad i za prcka furt lepsí nez nic

komentar

(@L!k, 15. 4. 2007 13:58)

nejake male nee

Odpověď

(Pavla, 20. 3. 2007 16:06)

To je fakt, ale na druhou stranu je to jednochý recept tak akorát pro český ručičky. :-)

odpověď

(Pavla, 20. 3. 2007 16:05)

Proč?

(Otkalz, 15. 3. 2007 21:12)

Ty stánky jsou docela prima. Ale přece jen nazvat právě tenhle recept "Český kapr" se zdá být poněkad odvážné. Českým kaprem by mělo nazváno to, co je skutečně pro "Česko" typické. Co říkáš?

 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA