Jdi na obsah Jdi na menu
 


Grilovaný žralok

17. 3. 2008

4 porce žraloka, 4 lžíce másla, 1 lžička oregana, 1/2 lžičky bazalky, 1 lžička čerstvě sekané petrželky, šťáva z 1 citronu, pepř, sůl.

Rozehřejeme máslo, do kterého vmícháme nasekanou petrželku, oregano, bazalku a citronovou šťávu. Porce žraloka opereme a osušíme. Potom maso osolíme, opepříme a potřeme připravenou směsí. Po odležení ( asi 1 hodinu ) vložíme porce na středně rozehřátý gril a grilujeme po obou stranách celkem asi 20 minut. Během grilování porce ještě potíráme marinádou.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

rrtt

(tadeas, 20. 8. 2011 8:25)

good fakt :P

 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA