Jdi na obsah Jdi na menu
 


Marináda s červeným vínem

25. 7. 2006
1 1/2dl červeného vína, 3 polévkové lžíce oleje, 1 stroužek česneku, 1 bobkový list, 1 polévková lžíce cukru, 2 polévkové lžíce nasekaného tymiánu, mletý pepř.

Smíchej všechny ingredience a vše s masem vlož do plastického sáčku. Sáček uzavři a maso "namasíruj". Ponechej v lednici marinovat dle potřeby. Maso si natáhne barvu vína a čím déle bude v marinádě tím bude tmavší a křehčí.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Odpověď Hance

(Pavla, 9. 6. 2007 14:54)

určitě dopadlo dobře a doufám že i chutnalo :-)

Vypadá to dobře

(Hanka, 8. 6. 2007 17:44)

Tak teďka jsem jí vyzkoušela, naložila jsem do ní vepřové maso, tak jsem zvědavá, jak to dopadne. Rozhodně to vypadá zatím dobře a ta vůně. Už se těším až to bude na grilu.

 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA