Jdi na obsah Jdi na menu
 


Marináda s hořčicí a rozmarýnou

25. 7. 2006

2 polévkové lžíce jemně nasekané čerstvé rozmarýny
2 stroužky jemně nasekaného česneku
1 jemně nakrájená šalotka
5 rozdrcených jalovčinek
1 polévková lžíce nastrouhané citrónové kůry
1/2 dl suchého vermutu
1/2 dl citrónové šťávy
1/2 dl olivového oleje
1/2 dl hořčice (Dijon)
1/2 dl sojové omáčky
1 polévková lžíce chilli omáčky (např.Tabasco)

Smíchej všechny ingredience a vše s masem vlož do plastického sáčku. Sáček uzavři a maso "namasíruj". Ponechej v lednici marinovat dle potřeby.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář