Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ostrá bylinková omáčka

3. 6. 2007

1 feferonka, 50g směsi bylinek, kůra a šťáva z 1 citronu, 2 lžičky hořčice, 2 stroužky česneku, 50 ml olivového oleje, 50 ml zeleninového vývaru, sůl.

Bylinky a citronovou kůru nasekáme najemno. Feferonku zbavíme semen a také nasekáme na jemno.  Přísady promícháme s hořčicí a citronovou šťávou. Přimícháme prolisovaný česnek, olej a vývar.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Citronová kůra

(Tom, 13. 7. 2007 14:50)

Dá se koupit i jako koření

Rada

(Pavla, 3. 6. 2007 17:52)

Pokud chcete použít kůru z chemicky ošetřeného citronu, tak ho nejprve dobře umyjte mýdlem a pak důkladně opláchněte.