Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vzkazy od vás

25. 4. 2006

Do této rubryky můžete psát své vzkazy co se vám na naší stránce líbí nebo naopak nelíbí popřípadě co vám tu chybí. Můžete také přispět svým zaručeným receptem na grilování.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Vodní gril

(Marek Podešva, 28. 5. 2013 9:12)

Dobrý den,
rádi by jsme na Vašich stránkách prezentovali náš výrobek. Konkrétně se jedná o vodní gril. Myslíme si, že se jedná o zajímavý výrobek a co se týče zdravého stylu grilování pro širokou veřejnost, ne moc známou variantu ( k nahlédnutí na našich internetových stránkách).
Děkuji za odpověď a přeji příjemný den.
Marek Podešva
Limes Litomyšl s.r.o.

Re: Vodní gril

(Pavla, 20. 6. 2013 11:57)

S vaší reklamou nemám problém, jen to není v mé režii. :)

gril mašinka

(Mirek, 28. 4. 2012 20:02)

Pro ty co grilují stejně rádi jako já, tak je tady jeden tip na super grilování, koupil jsem domů gril mašinka, skvěle se v něm griluje i udí, fakt super záležitost, doporučuju :-)

Pěkný web

(Martin , 17. 6. 2011 11:09)

Paráda, že existuje takový webík. Díky moc!

Odpověď Helče

(Pavla, 12. 5. 2011 15:23)

Obrázků tu mám opravdu málo, ale to proto, že čerpám z knížek a časopisů. Nekopíruju jiné stránky.
Snad si tu každý nějaký recept najde i bez obrázku.

obrázky

(Helča, 10. 5. 2011 19:53)

Pěkný web!! Ráda griluji, ale chybí tu více obrázků, jak je třeba tady: http://www.nagril.cz/recept/flakota/drubez/grilovane-kure třeba je poskytnou za odkaz.

Tip

(Pavel, 24. 4. 2010 21:18)

Zkuste lingon ke grilovanému masu! Opravdu velmi dobré! Zdroj: www.lingon.cz

www.chillliparadise.cz

(Irena Žáčková , 19. 4. 2010 21:48)

Dobrý den, ráda bych vás upozornila na internetový obchod www.chilliparadise.cz, kde si můžete zakoupit chilli koření, BBQ a chilli omáčky rozmanitých chutí.Toto zboží jinde v ČR nekoupíte.Specializujeme se na prodej omáček značky Pepper King.Začněte grilovat trochu jinak.....

Nabídka reciproční propagace

(Rovný, 28. 5. 2009 14:19)

Dobrý den,
rádi bychom vám nabídli možnost vzájemné propagace pomocí výměny odkazů a jejich umístění na

úvodní stránku vašeho a našeho webu. Vyhledali jsme několik webů, jejichž obsah je příbuzný

obsahu našeho webu a které obsahují stejná klíčová slova jako náš web. Takže relevance

vzájemných odkazů je u těchto webů pro vyhledávací sroje velmi vysoká. Zároveň jde o weby, pro

které nejsme přímou konkurencí, protože se buďto nezabývají prodejem vůbec, nebo neprodávají

zboží, které bychom také nabízeli. Jedním z nich je i váš web a proto vám tuto možnost chceme

nabídnout.

Co musíte udělat pro vzájemnou výměnu.
Na naši úvodní stránku jsme umístili odkaz na váš web. Vložte si prosím níže uvedený kód na

viditelné místo úvodní stránky vašeho webu a odpovězte na tento email, že jste tak učinili,

abychom se mohli podívat. Pokud nám od vás do 14dnů nepřijde žádná odpověď. Stáhneme odkaz na

váš web z našich stránek.
V případě jakýchkoli dotazů budeme rádi, když nám napíšete.

Kód našeho odkazu pro umístění do vašich stránek (formát, barvu a velikost odkazu si klidně

nadefinujte tak jak potřebujete s ohledem na grafický vzhled vašich stránek):

<a href="www.prodejkoreni.cz" target="_blank" alt="koreni, korenici smesi, grilovaci, susena

zelenina, caje, marinady, susene houby, suche plody, orechy, jiska, polevky, lusteniny,

mak">www.prodejkoreni.cz</a>

Předem vám děkujeme za případnou reciproční propagaci a přejeme hezký den.
Za Elpo Záhornice s.r.o. Petr Rovný.
info zavinac prodejkoreni.cz

Univerzalni marinada

(David Bečka, 15. 5. 2009 12:56)

Pro 1 kg masa, nejlepe se hodi ke kurecimu, ale da se dobre pouzit prakticky na vsechny druhy masa.

3-4 listecky maty rozdrtime v hmozdiri s kurou z 1 citronu(BIO citrony bez osetreni chcemii) pridame 8 lzic olivivoveho (panenskeho) oleje , 4-6 strouzku cesneku prolisovaneho, cca 2 lzice salveje 3 lzice tymianu samozrejme cerstve jsou lepsi bylinky.dochutime morskou soli a certsve nadrcenym peprem.

Zajímavé

(Zdenka, 11. 7. 2008 12:49)

Moc se mi stránka líbila. Gratujuji.
Jen bych navrhovala u některých omáček doplnit k čemu se hodí. A taky opravit překlepy.

Sůl

(Věra, 23. 6. 2008 10:17)

Pozor do marinád nikdy nepřidáváme sůl! protože nám z masa vytáhne všechnu šťávu a maso je potom suché, vždy solíme až ugrilované kousky masa

Máslo

(Věra, 23. 6. 2008 10:13)

Pozor při grilování se nemá používat máslo protože jeho spalováním vznikají nebezpečné rakovinotvorné látky a jídlo je také nahořklé.

POCHVALA!

(KUCHTA14, 23. 9. 2007 6:08)

TOHLE JE SUPER STRÁNKA JSEM PROFESIONÁL TAKŽE SMEKÁM KLOBOUK ŽE SI S TÍM NĚKDO DAL TOLIK PRÁCE JEN MI TU CHYBÍ NOVÉ PŘÍSPĚVKY?! AKTUALIZACE STRÁNEK A VÍC FOTEK A TAKY MOŽNOST POSÍLAT FOTKY OD NÁVŠTĚVNÍKŮ AŤ SE MŮŽOU POCHLUBIT ÚSPĚCHY.

ruzove prasatko

(ruzove prasatko, 27. 8. 2007 0:57)

Ahoj, já jsem ružové prasátko a moc Tě prosím o podpoření v soutěži o nejhezčí fotografii. Moje fotečka se jmenuje PRASÁTKO GRILUJE. Zahlasuj pro moji fotečku. Soutež trvá až do 9.září takže hlasovat můžeš i častěji až do konce soutěže. Budu Ti moc vďečný za všechny tvé bodíky. Vyhrává fotka s nejvíce hlasy, pomož mi vyhrát. Pao měj se a předem moc děkuji.
http://www.plysak.cz/index.php?option=com_soutez&Itemid=44&order=hits&limitstart=&task=hlasuj&id=7

grill sex

(Dariel De Sade, 28. 7. 2007 14:28)

Ahoj, s přítelem jsme se u čtení vaší stránky pomilovali. Moc stránky :)

spolupráce

(Jirka Klecan, 10. 5. 2007 12:05)

Dobrý den, zajímala by vás spolupráce s naším internetovým obchodem? Minimálně bychom rádi prolinkovaly oba weby v souvislosti s grilováním ... podrobněji bychom se domluvili v případě Vašeho zájmu.

Spdravem

Jiří klecan - www.e-teplo.cz

odpověď Fandovi

(Pavla, 20. 3. 2007 16:12)

mno jo čeština není moje doména :-)

dobrý nápad

(Martina, 19. 3. 2007 10:41)

Ahoj, taky jsme pořídili gril a teď koukám, do čeho naložit maso, aby bylo dobroučké a vůni nám záviděli všichni sousedi. Díky za inspiraci.

Čeština

(Fanda, 15. 3. 2007 21:14)

Je to dobrý nápad, ale ta čeština. Nešlo by vyvarovat se hrubek?