Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co s uhlím, které nechce hořet

18. 6. 2009
 V žádném případě nepodporujte hoření cákancem z kanystru s benzínem, ale vždy používejte speciální podpalovače. Ať už použijete podpalovač tekutý nebo tuhý, vždy počkejte, až zcela vyhoří, a maso na gril dávejte až ve chvíli, kdy zmizí plameny a uhlíky žhnou doruda. Větší kusy masa, které vyžadují delší přípravu, nepokládejte na úplně rozžhavený gril, protože by se maso připálilo zhora, ale uvnitř by zůstalo syrové.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

zapálení

(Pepep, 13. 5. 2011 18:04)

Nemohu to nikomu poradit, protože bych se mohl dostat do křížku s nějakými debilními vyhláškami, nařízeními, ba dokonce zákony těch parazitů z Bruselu.
ALE - dřevěné uhlí před zapalováním poliji dostatečným množstvím technického lihu, nechám vsáknout ( pár vteřin) a poté opatrně zapálím. Chytne naprosto vždy spolehlivě, bez čmoudu z nějakých speciálních zapalovátek a hoří "na plný výkon" za pár minut. Ještě jednou - zkoušíte pouze na vlastní nebezpečí !!!

Chybicka

(David, 30. 7. 2009 9:34)

na morave mame UHLI nebo UHLO ale UHLY take dovre :) Uzijte leto , fajn stranky .

 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA